Шеф-повар ресторана готовит блюдо из сырого мяса собаки в Gwacheon Южная Корея
remch-ch — 09.03.2017Просматривал архивные - новости в картинках на 1х1 NEWSхPISTURES, наткнулся на этот фоторепортаж. "Мясо собаки является традиционным блюдом в Корее, начиная с периода Samkuk (Период трех царств). Корейцы традиционно едят собачье мясо в самый жаркий день лета, для его известных преимуществ мужество, оздоровление и здоровье..." В оригинале запись выглядит так:
A chef cooks raw dog meat at a restaurant on July 5, 2005 in Gwacheon, South Korea. Dog meat is a traditional dish in Korea dating back to the Samkuk period (period of the three kingdoms BC 57 – AD 668). Although many recipes existed historically for dog meat, now chefs only make soups, or dishes using boiled or roasted meat. Koreans traditionally eat dog meat on the hottest day of the summer, for it’s reputed benefits of virility, invigoration and health. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)