Ниппонский ученый изобрел метод синтеза говядины из говна.
symbolith — 19.06.2011 Ниппонский ученый изобрел метод синтеза говядины из говна. Самого натурального говна:"Mitsuyuki Ikeda, a researcher from the Okayama Laboratory, has developed steaks based on proteins from human excrement. Tokyo Sewage approached the scientist because of an overabundance of sewage mud. They asked him to explore the possible uses of the sewage and Ikeda found that the mud contained a great deal of protein because of all the bacteria.
The researchers then extracted those proteins, combined them with a reaction enhancer and put it in an exploder which created the artificial steak. The “meat” is 63% proteins, 25% carbohydrates, 3% lipids and 9% minerals. The researchers color the poop meat red with food coloring and enhance the flavor with soy protein. Initial tests have people saying it even tastes like beef."
И теперь, двигает это дело в массы. Уверяет, на вкус вполне ничего.
Ну че, братцы, как говорится, идеи Сорокина и Харитонова - в жизнь.
То-то я погляжу, среди элит становится популярна идея: я жру только то мясо, что забил своими руками.
Все остальные будут жрать норму. В яркой, красочной упаковке.
(via nikadubrovsky)
|
</> |